Prefab vakantiewoning

Of u nu wilt investeren in een vakantiewoning of zelf wilt genieten van uw tweede woning: Oosthuis ontwerpt en bouwt uw kant en klare vakantiewoning. Als u een kavel heeft op een park of andere locatie, ontzorgen wij u van eerste gesprek tot het sleutel klaar opleveren van uw vakantiewoning. Een prefab vakantiewoning gebouwd door Oosthuis heeft immers de kenmerken én levensduur van traditioneel vastgoed.

Contact opnemen

Prefab vakantiewoning

Iedere prefab vakantiewoning van Oosthuis wordt op maat ontworpen. De indeling van uw vakantiewoning wordt volledig afgestemd op uw wensen. Afhankelijk van uw wensen wordt in het ontwerptraject ook rekening gehouden met de wijze van verwarmen, ventileren en koelen. Wij kijken naar de eisen die worden gesteld vanuit wetgeving zoals Bouwbesluit en BENG. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uw vakantiewoning of prefab recreatiewoning is per definitie gasloos en voldoet ruim aan de gestelde isolatienormen.

Prefab vakantiewoning 1
Prefab vakantiewoning 2
Prefab vakantiewoning 3
Prefab vakantiewoning 4
Prefab vakantiewoning 5

Prefab vakantiewoning prijs

Bent u benieuwd geworden naar de prijs van een prefab vakantiewoning van Oosthuis? Wij hanteren een indicatieve vanaf prijs van €2000 per vierkante meter inclusief BTW. Uw vakantiewoning is vervolgens sleutelklaar. U hoeft uw woning alleen nog maar in te richten. Bij ons kunt u rekenen op een comfortabele en duurzame houten prefab woning. 

Vakantie doorbrengen in een prefab vakantiehuisje

In een prefab vakantiehuis kunt u gegarandeerd een leuke vakantie beleven.  Je kunt hem namelijk zo ruim maken als u wenst. Heeft u samen met uw familie bijvoorbeeld een favoriete vakantie bestemming? Dan is een prefab vakantiehuisje op deze locatie ideaal. U kunt ervoor kiezen om meerdere kamers in de prefab vakantiehuis te plaatsen zodat u met meerdere personen in de woning kunt verblijven.

Inzicht in prefab vakantiewoningen prijzen

Een vakantiewoning bouwen in de tuin? Dat kan natuurlijk ook. Deze kan dienst doen als gastenverblijf of bed & breakfast (B&B). Welke maat of vorm u ook wenst, een Oosthuis woning is altijd maatwerk, duurzaam (gebouwd), comfortabel en heeft een levensduur vergelijkbaar met een traditioneel gebouwde woning. Daarom verschillen de prefab vakantiewoning prijzen ook per situatie. Wij ontwerpen samen uw vakantiewoning en kijken hierbij naar zowel het interieur als het exterieur. Wat uw plannen ook zijn, wij verwezenlijken uw prefab woning en na transport voltooien we de eind-oplevering. U kunt vervolgens genieten van uw nieuwe vakantiewoning. Wij bouwen al een huis onder de 200.000 euro.

Vakantiewoning prefab bij Oosthuis

Naast vakantiewoningen bouwen wij o.a. ook prefab mantelzorgwoningen, prefab seniorenwoningen en prefab bungalows. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze bedrijfshal met showroom.

Contact opnemen