Prefab woning onder 100.000 euro

Een prefab woning bouwen met een budget van 100.000 euro is zeker mogelijk! Zoekt u een prefab woning onder de 100.000 euro, dan is een 40m2 woning de perfecte woning? Onze experts denken met u mee en helpen u om aan uw droomwoning te komen. Op onze prijspagina treft u ook meer informatie omtrent de geschatte prijzen.

Contact opnemen

Prefab woning 100.000 euro

U hoeft met een prefab woning van 100.000 euro niet in te leveren op kwaliteit. Wij streven ernaar om betaalbare woningen te leveren die voor u ook nog eens duurzaam zijn. Energie-efficiëntie speelt een grote rol in ons bouwproces. Naast dat wij hoogwaardige materialen gebruiken tijdens de bouw zorgen we er ook nog eens voor dat uw woning voorzien is van warmtepompen, zonnepanelen of balansventilatie.

Zorgzaam en comfortabel wonen

In een prefab woning onder de 100.000 euro kunt u ook comfortabel wonen. U kunt onze prefab woningen ook gebruiken als mantelzorgwoning. Wij kunnen deze zo voor u inrichten dat de woning volledig voldoet aan al uw behoeften. We kunnen gemakkelijke toegang verzorgen voor zowel de bewoner als de verzorger. Zo kunt u de beste zorg bieden zonder uw financiën uit het oog te verliezen.

Prefab woning onder 100.000 euro 1
Prefab woning onder 100.000 euro 2
Rouwhorst rendering
Prefab woning onder 100.000 euro 4

Ontspannen in uw vrije tijd

Met een budget van 100.000 kunt u bij ons ook terecht voor een prachtige vakantiewoning. In een prefab vakantiewoning kunt u genieten en ontspannen in uw vrijetijd, in een woning welke gebouwd is volgens uw wensen. U kunt uw woning zo ruim maken als u wilt. Een prefab woning kunt u uiteraard ook zo inrichten dat u hem in uw eigen tuin kunt plaatsen. Zo kunt u hem inrichten als gastenverblijf of bed & breakfast.

Prefab woning 100.000 euro

Voor menig is het kopen van een eerste woning een stap naar onafhankelijkheid. Met een prefab woning onder de 100.000 euro kunt u een prachtige starterswoning laten bouwen. U kunt een starterswoning geheel naar eigen smaak inrichten met veel opties zoals een dakterras, een overkapping en we bieden ruimte opties voor vloeren, sanitair en keukens.

Prefab woning onder 100.000 euro bij Oosthuis

Of u nu opzoek bent naar een starterswoning, een permanente woning of een tijdelijke woning voor bijvoorbeeld mantelzorg. Oosthuis helpt u bij het realiseren van uw droom. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van een prefab woning onder de 100.000 met ons te bespreken!

Contact opnemen