Prefab woning 150.000 euro

Bent u op zoek naar een betaalbare woning op de oververhitte woningmarkt? Kies dan voor een prefab woning van 150.000 euro. Wanneer u kiest voor een prefab woning, geniet u van meerdere voordelen, zoals een duurzaam huis, snelle bouwtijd en lage kosten.

Contact opnemen

Bouwen van jouw prefab woning

Wij bouwen uw woning graag aan de hand van uw wensen en behoeften. Of u nu kiest voor een huis aan de rand van de stad of gelegen in het groen tussen de dieren. Elke woning is maatwerk en ons team van ontwerpers gaan graag de uitdaging aan om uw ideale huis te creëren. Een van de grootste voordelen van een prefab woning is de snelle oplevering van het huis. Alle prefab woningen worden bij ons in de loods in Doetinchem gebouwd. Uiteraard zorgen wij ook voor het transport van uw nieuwe woning. Daarmee staat uw prefab woning voor 150.000 euro klaar om volop van te kunnen genieten.

Prefab woning 150.000 euro 1
Prefab woning 150.000 euro 2
Prefab woning 150.000 euro 3
Prefab woning 150.000 euro 4

Kosten prefabwoning

Al onze woningen starten met een indicatieprijs van 2.000 euro per m2. De prijzen zijn inclusief btw en sleutelklaar. Hiermee wordt bedoeld dat u alleen nog zelf voor meubels en raamdecoratie hoeft te zorgen. De kosten, zoals voor het grondwerk, fundering, transport en het plaatsen, zijn niet bij de prijs inbegrepen en zijn afhankelijk van de situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grondsoort of de grootte van uw prefab woning voor 150.000 euro. Mocht u meer vragen hebben over kosten. Neem dan eventjes contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Het ontwerp van uw wensen

Wij beschikken over een breed assortiment aan prefabwoningen. Of u nu op zoek bent naar een huis aan het water, een compacte woning voor in de tuin of een typisch Tiroler huisje, wij kunnen altijd wel iets ontwerpen dat bij uw wensen aansluit. Het ontwerp bevat niet alleen de buitengevels, maar ook de indeling, interieur en het exterieur worden meegenomen in het ontwerp.

Mogelijkheden bij Oosthuis

Wit u graag uw prefab woning van 150.000 euro laten bouwen bij Oosthuis? Dat kan! Neem contact met ons op. Ook met een kleiner budget kan je bij ons terecht voor een prefab woning. Wij begeleiden u graag door alle stappen van het proces om uw ideale prefab woning te realiseren.

Contact opnemen