Prefab vakantiehuis

Een knus vakantiehuisje waar u samen kunt komen met vrienden of familie. Daar kunnen wij u bij helpen door het bouwen van een prefab vakantiehuisje. Wij zijn bij Oosthuis gespecialiseerd in het ontwerpen en de bouw van prefab vakantiewoningen die perfect aansluiten bij uw wensen. Geniet van onze vele voordelen, zoals onze snelle bouwtijd, de lage kosten van prefab bouwen en een duurzaam vakantieverblijf.

Contact opnemen

Vakantie huis prefab op maat

Wij bouwen uw vakantie huis prefab graag op maat. Zo kunnen we iets bouwen wat volledig voldoet aan uw behoeften en wensen. Of u nu droomt van een gezellige huisje omringd met groen. Of een modern design aan het strand. Onze ervaren ontwerpers staan klaar om samen met u uw ideale prefab vakantie huis te ontwerpen.

Prefab vakantiehuis bouwen

Een van de grootste voordelen van prefab bouw is de snelheid waarin wij uw prefab vakantie huis kunnen bouwen. Het grootste deel van de woning wordt in onze bouw hal gebouwd in Doetinchem. Vervolgens zorgen we voor het transport en de levering en daarmee is uw prefab vakantiehuis klaar om van te genieten.

Prefab vakantiehuis kopen voor vakantieplezier

Een Oosthuis vakantie huis is altijd maatwerk. Wilt u een prefab vakantiehuis kopen om een B&B te runnen in uw achtertuin? Of bent u totaal verliefd geworden op een plekje en wilt u hier veel tijd doorbrengen met vrienden of familie? Wij adviseren u graag in elke situatie. Ook voor grotere projecten zoals voor vakantieparken assisteren wij u graag.

De mogelijkheden

Bij Oosthuis hebben we een breed scala aan prefab vakantiehuizen om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een knusse chalet in de bergen, een luxe vakantiewoning aan het water of een compacte bungalow in het groen, er is altijd een ontwerp dat bij uw wensen aansluit. Wij bieden woningen aan van diverse afmetingen en de indeling, het interieur en het exterieur wordt volledig afgestemd op uw wensen.

Neem contact met ons op

Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van uw prefab vakantiehuisje, begeleiden we u stap voor stap om ervoor te zorgen dat uw vakantiedromen werkelijkheid worden. Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek uw wensen.

Contact opnemen