Prefab starterswoning

Ben je op zoek naar een betaalbare starterswoning die tegelijkertijd energie-efficiënt, duurzaam én comfortabel is?
Dan is de houten prefab starterswoning van Oosthuis echt wat voor jou! Deze woningen zijn niet alleen snel en eenvoudig te bouwen en plaatsen, ze zijn ook nog eens gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hout. Uiteraard voldoet de Oosthuis Starterswoning aan de strengste bouw- en duurzaamheidseisen. 

Contact opnemen

Maatwerk en duurzaamheid

De isolatie- en ventilatietechnologieën in onze woningen zorgen voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Om het ultieme thuisgevoel te creëren kun je de Oosthuis Starterswoning geheel naar eigen smaak customizen met opties zoals een dakterras, overkapping en keuzes in de afwerking van vloer, sanitair en keuken. We hebben tevens een gelijkvloerse uitvoering. Er is dus altijd wel een woning die bij jouw wensen en eisen past. Het enige wat je zelf moet regelen zijn de meubels en de gordijnen! Ben je op zoek naar een starterswoning waar je echt kwaliteit voor je investering krijgt, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We helpen je graag verder!

Dit is een Oosthuis 50i Starterswoning:

 • De Oosthuis 50i Starterwoning zoals getoond is 12,5 meter lang en 4,6 meter breed en kan desgewenst groter of kleiner worden ontworpen;
 • Diverse opties mogelijk zoals een geïntegreerde veranda van 2,5 bij 4,6 meter;
 • Zeer praktische en efficiënte indeling;
 • Diverse opties zoals bijvoorbeeld een dakterras, overkapping en/of veranda;
 • Persoonlijke keuzes voor gevelbekleding, keuken, sanitair, vloerafwerking en wandkleuren;
 • Onderhoudsarme gevelbekleding van duurzaam hout, verschillende kleurkeuzes;
 • Hoogwaardige strakke kunststof kozijnen met alu-look en HR++ glas;
 • Inclusief energiezuinige installaties voor koelen, verwarmen, warmwater en ventileren;
 • Snelle levertijd en minimale overlast op de bouwplaats;
 • Persoonlijke begeleiding en volledig ontzorgd van A tot Z;
 • Woningstyling door onze interieurspecialist behoort tot de mogelijkheden;
 • Eindeloos woongenot.
Prefab starterswoning 1
Prefab starterswoning 2
Prefab starterswoning 3
Prefab starterswoning 4
Prefab starterswoning 5
Prefab starterswoning 6
Prefab starterswoning 7
Prefab starterswoning 8
Prefab starterswoning 9
Prefab starterswoning 10
Prefab starterswoning 11
Prefab starterswoning 12
Prefab starterswoning 13
Prefab starterswoning 14
Prefab starterswoning 15
Prefab starterswoning 16
Prefab starterswoning 17
Prefab starterswoning 18

Prefab starterswoning prijzen

Afhankelijk van de gemaakte keuzes is de Oosthuis 50i met 53 m2 BVO mogelijk vanaf € 117.500 inclusief BTW, keuken, sanitair, installaties voor koelen, verwarmen, ventileren, warm water èn de volledige afwerking. Diverse opties mogelijk zoals geïntegreerde veranda, inbouwkasten, zwarte buitenkozijnen, schuifdeur, extra luxe keuken en badkamer en Platinum olie op de houten gevel. Vooraf weet je exact wat jouw woning gaat kosten. Het enige wat je zelf nog moet regelen zijn de meubels en raamdecoratie. Kosten voor vergunning, grondwerk, fundering en transport en plaatsing kunnen pas in een later stadium geschat worden, maar houd rekening met € 12.500 tot € 20.000 inclusief BTW. Aanleg nutsvoorzieningen en aanschaf zonnepanelen zijn tevens nader te bepalen. Zie jij jezelf al barbecueën op de veranda of een kop koffie drinken op je eigen dakterras? Kom dan vrijblijvend kennismaken, wij helpen je graag!

De getoonde Oosthuis 50i is te koop! [gereserveerd]

Wil je supersnel kunnen wonen en ben je helemaal enthousiast van bovenstaande foto’s en plattegrond? Dan hebben we goed nieuws: deze woning is namelijk te koop en zéér snel leverbaar. We hebben de woning gemaakt om te laten zien, te filmen en te fotograferen maar nu willen we iemand anders er blij mee maken. Op deze woning zitten alle opties: veranda met geïntegreerde regenbuizen, Modiwood Platinum gevelbekleding, zwarte buiten kozijnen met alu-look, luxe grote keuken, luxe badkamer, behang en inbouwkast in de slaapkamer. De woning is gebouwd in samenwerking Monville.nl interieur styling. Wil je weten wat deze woning kost? Neem dan contact met ons op!

Kijk voor de plattegrond op: https://www.oosthuis.nl/projecten/oosthuis-50i-starterswoning-in-aanbouw/

Contact opnemen