Prefab starterswoning

Ben je op zoek naar een betaalbare starterswoning die tegelijkertijd energie-efficiënt, duurzaam én comfortabel is?
Dan is de houten prefab starterswoning van Oosthuis echt wat voor jou! Deze woningen zijn niet alleen snel en eenvoudig te bouwen en plaatsen, ze zijn ook nog eens gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hout. Uiteraard voldoet de Oosthuis Starterswoning aan de strengste bouw- en duurzaamheidseisen. 

Contact opnemen

Maatwerk en duurzaamheid

De isolatie- en ventilatietechnologieën in onze woningen zorgen voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Om het ultieme thuisgevoel te creëren kun je de Oosthuis Starterswoning geheel naar eigen smaak customizen met opties zoals een dakterras, overkapping en keuzes in de afwerking van vloer, sanitair en keuken. We hebben tevens een gelijkvloerse uitvoering. Er is dus altijd wel een woning die bij jouw wensen en eisen past. Het enige wat je zelf moet regelen zijn de meubels en de gordijnen! Ben je op zoek naar een starterswoning waar je echt kwaliteit voor je investering krijgt, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We helpen je graag verder!

prefab starterswoning

Dit is een Oosthuis Starterswoning:

  • Twee uitvoeringen: gelijkvloers, ongeveer 50 m2 BVO en met een verdieping, ongeveer 61 m2 BVO;
  • Zeer praktische en efficiënte indeling;
  • Diverse opties zoals bijvoorbeeld een dakterras, overkapping en/of veranda;
  • Persoonlijke keuzes voor gevelbekleding, keuken, sanitair, vloerafwerking en wandkleuren;
  • Onderhoudsarme gevelbekleding van duurzaam hout, verschillende kleurkeuzes;
  • Hoogwaardige kunststof kozijnen voorzien van houtnerf en HR++ glas;
  • Inclusief energiezuinige installaties voor koelen, verwarmen en ventileren;
  • Snelle levertijd en minimale overlast op de bouwplaats;
  • Persoonlijke begeleiding en volledig ontzorgd van A tot Z;
  • Eindeloos woongenot.

Prefab starterswoning prijzen

Afhankelijk van de gemaakte keuzes is een Oosthuis begane grond woning met 50 m2 BVO mogelijk vanaf € 115.000 inclusief BTW, keuken, sanitair, installatiewerk en afwerking. De meerprijs voor een overkapping met terras, kolommen en verlichting is € 11.000 inclusief BTW. Een Oosthuis verdiepingswoning met 61 m2 BVO is mogelijk vanaf € 145.000 inclusief BTW, keuken, sanitair, installatiewerk en afwerking. De meerprijs voor een overkapping met terras, kolommen en verlichting is € 11.000. Het dakterras met vlonders en balustrade kost € 8.500 en een glazen luifel boven de voordeur €1.500. Alle prijzen zijn inclusief BTW en montage uiteraard. Kosten voor vergunning, grondwerk, fundering en transport en plaatsing kunnen pas in een later stadium geschat worden, maar houd rekening met € 12.500 tot € 20.000 inclusief BTW. Aanleg nutsvoorzieningen en aanschaf zonnepanelen zijn tevens nader te bepalen. Zie jij jezelf al barbecueën op de veranda of een kop koffie drinken op je eigen dakterras? Kom dan vrijblijvend kennismaken, wij helpen je graag!

Contact opnemen