Prefab seniorenwoning

Een prefab seniorenwoning in uw eigen tuin, dichtbij familie of op een prachtig stuk land omringd door dieren? Oosthuis ontwerpt en bouwt prefab seniorenwoningen op maat. Door het plaatsen van een prefab seniorenwoning hebben senioren de gelegenheid om zelfstandig te blijven wonen en comfortabel ouder te worden. Wij kunnen de architectuur passend maken aan een bestaande woning en er op termijn een nieuwe bestemming aan geven of zelf verplaatsen.

Contact opnemen

Prefab seniorenwoning prijzen

Ongeacht het formaat van de senioren woning, een prefab woning blijft maatwerk. Bent u benieuwd naar prefab seniorenwoning prijzen of wilt u in kaart brengen welke kosten erbij komen kijken wanneer u een seniorenwoning wilt laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij ontwerpen uw prefab seniorenwoning op maat. We kijken naar de functionaliteiten die de woning moet bevatten en richten hem vervolgens optimaal in zodat u hier gemakkelijk in kunt leven en adviseren u over het gebruik van de prefab woning van hout op korte termijn en lange termijn.

Seniorenwoning bouwen prijzen

Bij uw ontwerp bekijken we zowel het interieur als het exterieur. We bouwen uw seniorenwoning uitsluitend gelijkvloers in onze bouwhal op locatie. Daar wordt uw prefab seniorenwoning tot 99% afgebouwd. Wij houden indicatieve prijzen aan van €2000 per vierkante meter inclusief BTW. De prijzen om een seniorenwoning te bouwen verschillen echter per situatie en project. U koopt namelijk geen kant en klare woning. Elke seniorenwoning bij Oosthuis wordt op maat ontworpen en de indeling wordt helemaal afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Wij hebben bijvoorbeeld prefab woningen van 200.000 euro en prefab woningen van 150.000 euro.

Seniorenwoning prefab

Een voordeel van een seniorenwoning prefab is dat u enorme wachtrijen voor zorgwoningen vermijd.  Voor seniorenwoningen, prefab zorgwoningen en prefab mantelzorgwoningen reserveren wij tijd en productiecapaciteit in onze planning. Het ontwerp op maat, de realisatie, de levering en de eind-oplevering wordt door ons gedaan. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw woning naar eigen smaak inrichten. Ook hierin adviseren wij graag. Bij ons kunt u rekenen op een comfortabele en duurzame woning.

Uw prefab seniorenwoning laten bouwen door Oosthuis

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van een prefab seniorenwoning of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze bedrijfshal met showroom.

Contact opnemen