Prefab recreatiewoning

In een prefab recreatiewoning kunt u tijdens vakanties een prachtige tijd door brengen met vrienden of familie. De naam ‘prefab’ komt van ‘prefabricated’ en betekent vooraf gebouwd,. Oosthuis is specialist in de bouw van prefab woningen. Wij fabriceren grote gedeeltes van uw woning bij ons in de bedrijfshal. Dat zorgt ervoor dat uw prefab recreatiewoning snel, efficiënt en bovendien voordeliger wordt gebouwd ten opzichte van andere woningen. Op deze pagina kunt u meer lezen over de bouw van Prefab huizen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact opnemen

Prefab recreatiewoning bouwen prijs

Wat is dan de bouwprijs van een prefab recreatiewoning? Dat hangt compleet af van de grootte van uw prefab woning. Wij bouwen deze in verschillende soorten en maten. Als u een 40m2 tot 80m2 prefab recreatiewoning laat bouwen kan dat al met een vanaf prijs van €2000. Dit is natuurlijk wel volledig afhankelijk van de materialen of componenten die u wilt gebruiken en de grootte van de woning.  Uw recreatiewoning wordt daarbij sleutel klaar afgeleverd. U hoeft zelf alleen nog maar te zorgen voor de inrichting.

Is een prefab woning duurzaam?

Als u een prefab woning laat bouwen, is het natuurlijk wel van belang dat de materialen lang mee gaan. Onze prefab recreatiewoningen worden gemaakt van duurzame hout materialen. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Hout is sterk & veelzijdig
  • Hout slaat Co2 op
  • Hout is recyclebaar en biologisch afbreekbaar
  • Hout is relatief licht in gewicht; wat zorgt voor minder CO2 uitstoot bij het bouwen van woningen

Prefab recreatiewoning duurzaam laten bouwen

De voordelen van hout in combinatie met de vooraf gebouwde materialen, maakt het bouwproces van prefab woningen vele malen milieuvriendelijker in tegenstelling tot normaal woningbouw. Als uw prefab recreatiewoning goed geïsoleerd wordt, zal er ook niet veel tocht binnenkomen waardoor er minder energie nodig is om het huis warm te houden. Natuurlijk zijn er dan ook nog opties zoals het installeren van duurzame energiebronnen om het huis van energie te voorzien. Oosthuis zorgt ervoor dat uw nieuwe prefab recreatiewoning duurzaam zal zijn.

Uw recreatiewoning laten bouwen door Oosthuis?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw prefab recreatiewoning te bespreken. U bent ook van harte welkom in onze bedrijfshal met showroom in Doetinchem. Maak direct een afspraak.

Contact opnemen