Prefab huis

Met een prefab huis geniet u van talloze voordelen, zoals een kortere bouwtijd, lagere kosten en een duurzaam bouwproces. Wij maken voor u een ontwerp, realiseren de bouw en leveren uw prefab huis sleutel klaar op! We bespreken graag de mogelijkheden.

Contact opnemen

Prefab huis kopen

Een prefab huis kopen bij Oosthuis gaat gepaard met volledige controle over het ontwerp en de indeling van uw nieuwe woning. Elke woning is maatwerk. Of u nu droomt van een klein modern en strak huis, of u een landelijke stijl ambieert. Onze ontwerpers helpen u graag om uw ideale prefab huis te realiseren.

Prefab huis 1
Prefab huis 2
Prefab huis 3
Prefab huis 4
Prefab huis 5
Prefab huis 6

Duurzame prefab huizen

Duurzaamheid is gelukkig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Onze prefab huizen zijn daarin geen uitzondering!

  • We bouwen onze huizen voor 95-100% af in onze bedrijfshal. Daarmee minimaliseren wij de transport.
  • Oosthuis woningen zijn per definitief gasloos en voldoen ruim aan de isolatienormen uit het Bouwbesluit en de BENG*-norm
  • We maken gebruik van kwaliteitshout met FSC-keurmerk uit Scandinavische kweekbossen.

Lees meer over duurzaamheid bij Oosthuis.

Prefab huisje

Een van de grootste voordelen van een prefab huisje is de snelheid waarmee het gebouwd kan worden. Omdat uw prefab huis voor 95-100% af wordt gebouwd in onze bedrijfshal is de bouwtijd aanzienlijk korter dan bij traditionele bouwmethodes. Dit betekent dat u sneller kunt genieten van uw nieuwe thuis, zonder in te leveren op kwaliteit.

De hoogste kwaliteitseisen

Bij Oosthuis staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze prefab huizen worden met zorg en vakmanschap gebouwd, zodat u verzekerd bent van een woning die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Daarnaast werken we met ervaren professionals die garant staan voor een vlekkeloos bouwproces. Wij streven ernaar om u een thuis te bieden waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Kies voor Oosthuis

Of u nu op zoek bent naar een compact prefab huisje, een ruime woning of een uniek ontwerp op maat, bij Oosthuis bent u aan het juiste adres. Wij begeleiden u vanaf het eerste idee tot aan de oplevering, zodat u zorgeloos kunt genieten van het bouwproces en het eindresultaat.

Contact opnemen