Prefab mantelzorgwoning

Een prefab mantelzorgwoning in uw eigen tuin of bij uw boerderij of woning in het buitengebied? Oosthuis ontwerpt en bouwt zorg- en mantelzorgwoningen op maat. Passend bij de architectuur van uw huis en geschikt om er op termijn een nieuwe bestemming aan te geven of zelfs te verplaatsen. Een Oosthuis prefab woning heeft immers de kenmerken én levensduur van traditioneel vastgoed.

Contact opnemen

Mantelzorgwoning prefab

U koopt dus geen zorgunit of chalet maar een echte prefab mantelzorgwoning. Iedere Oosthuis mantelzorgwoning prefab wordt op maat ontworpen, de indeling wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Omdat Oosthuis veel ervaring heeft met levensloopbestendig bouwen, kunnen we u adviseren over gebruik op korte en lange termijn. Bij Oosthuis heeft u daarnaast ook niet te maken met enorme wachttijden omdat we voor zorgwoningen productiecapaciteit reserveren in onze planning. Een mantelzorgwoning bouwen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga voor een mantelzorgwoning chalet, een mantelzorgwoning in de tuin of een pre mantelzorgwoning

Prefab mantelzorgwoning 1
Prefab mantelzorgwoning 2
Prefab mantelzorgwoning 3
Prefab mantelzorgwoning 4
Prefab mantelzorgwoning 5

Prefab mantelzorgwoning prijs opvragen

Ongeacht de maat, vorm of locatie, een Oosthuis mantelzorgwoning is en blijft maatwerk. Wij bouwen mantelzorgwoningen van 100m2, 70m2 en vele andere afmetingen. Wilt u een prefab mantelzorgwoning prijs opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij ontwerpen samen met u de woning en kijken zowel naar het interieur als exterieur. Uw mantelzorgwoning wordt door ons uitsluitend gelijkvloers gebouwd bij ons op locatie. In onze bouwhal wordt uw woning tot 99% afgebouwd. Wat uw plannen ook zijn, wij maken een mooi ontwerp voor u op maat, realiseren uw mantelzorgwoning en na transport wordt de eind-oplevering gedaan. U kunt vervolgens genieten van uw nieuwe woning. 

Prefab mantelzorgwoning prijzen

Bent u benieuwd geworden naar de prefab mantelzorgwoning prijzen of wilt u in kaart brengen welke kosten er komen kijken bij het bouwen hiervan? Wij hanteren een indicatieve vanaf prijs van €2000 per vierkante meter. Dit is inclusief BTW. Uw mantelzorgwoning is vervolgens sleutel klaar. Het enige wat u nog te wachten staat, is het inrichten van uw nieuwe woning. Wij nemen graag de adviserende rol op ons. Wanneer u een woning wilt kopen bij Oosthuis, kunt u rekenen op een comfortabele en duurzame woning. 

Uw mantelzorgwoning laten bouwen door Oosthuis

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze bedrijfshal met showroom.

Contact opnemen