Mantelzorgwoning prijzen

Heeft een familielid of dierbare van u zorg nodig of ontvangt diegene dat van naasten? Dan kan een mantelzorgwoning uitkomst bieden. Met een mantelzorgwoning is het mogelijk om uw familielid of dierbare een eigen plek dicht bij zorgverleners te geven. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? Met de mantelzorgwoningen van Oosthuis beschikt u over de kenmerken én levensduur van traditioneel vastgoed. We geven u een indicatie over mantelzorgwoning prijzen.

Contact opnemen

Investeer in een mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is een duurzame investering. Prefab bouwen is een duurzame oplossing en levert een bijdrage aan het milieu en de natuur. Bij Oosthuis hebben we veel ervaring met levensloopbestendig bouwen. Hierdoor kunnen we u goed adviseren voor gebruik op de korte of lange termijn. 

Mantelzorgwoning prijzen 1
prefab mantelzorgwoning in de buitenlucht
Mantelzorgwoning prijzen 3
Mantelzorgwoning prijzen 4
prefab seniorenwoning

Prefab mantelzorgwoning prijs

Een prefab mantelzorgwoning is volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke wensen. Het is dan ook altijd maatwerk. Dit betekent ook dat er geen vaste prijs te noemen valt. Wel hanteren wij een indicatieve prefab mantelzorgwoning prijs van €2000 per vierkante meter. Dit is inclusief BTW. Wij leveren uw mantelzorgwoning sleutel klaar zodat u het alleen nog maar hoeft in te richten. 

Kosten van een mantelzorgwoning

Wij weten dat een mantelzorgwoning een grote investering is. U wilt dan ook op de hoogte zijn van eventuele bijkomende kosten. Wij ontzorgen u in het volledige traject. Met onze ervaring in het bouwen van levensloopbestendige woningen kunnen wij u ook helpen bij zaken als vergunningsaanvraag, funderingsplannen en grondwerk.  Neem hierover gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Wij bouwen uw ideale mantelzorgwoning 

Zoals eerder al gemeld is een mantelzorgwoning volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke wensen. Wij denken graag met u mee over de ideale mantelzorgwoning voor uw familielid of dierbare. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze bedrijfshal met showroom. 

Contact opnemen