Mantelzorgwoning 100m2

Een mantelzorgwoning van 100m2 kunt u vergunningsvrij bouwen. De gemeente zal de mantelzorgwoning namelijk zien als een tijdelijke woning. Deze wordt ook niet meegenomen in een waardebepaling. Wel is het zo dat een mantelzorgwoning van 100m2 moet voldoen aan de bouwbesluiten van de gemeente. In de bouwbesluiten staan regels opgenomen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent het bouwen van een prefab mantelzorgwoning van 100m2.

Contact opnemen

Mantelzorgwoning 100m2 plattegrond

U kunt ervoor kiezen om onze prefab mantelzorgwoningen te plaatsen in uw achtertuin. U kunt ervoor kiezen om de zorgverlener in de mantelzorgwoning van 100m2 in te laten trekken. Ook kan de desbetreffende person die zorg nodig heeft ervoor kiezen om in de mantelzorg woning te gaan wonen. Door een mantelzorgwoning in uw tuin te bouwen kunt u kostbare reistijd van de mantelzorger besparen. In de mantelzorgwoning in de afbeeldingen hieronder kunt u ook een voorbeeld van een mantelzorgwoning van 100m2 plattegrond bekijken.

Mantelzorgwoning 100m2 1
Mantelzorgwoning 100m2 2
Mantelzorgwoning 100m2 3
Mantelzorgwoning 100m2 4
Mantelzorgwoning 100m2 5
Mantelzorgwoning 100m2 6
Mantelzorgwoning 100m2 7

Prefab woning 100m2

Een prefab woning van 100m2 blijft altijd maatwerk. We zullen namelijk kijken naar de beschikbare ruimte voor de woning en ontwerpen samen met u de mantelzorgwoning. U kunt ervoor kiezen om een mantelzorg chalet, een mantelzorg woning in de tuin, een prefab levensloopbestendige woning of een pre mantelzorgwoning te bouwen. Wij realiseren voor u de de prefab mantelzorgwoning van 100m2 en na het transport realiseren wij ook de eind oplevering van de woning. Geen enkel ontwerp is hetzelfde. De plattegrond, het exterieur en het interieur verschillen per situatie. U kunt de mantelzorgwoning zo ruim laten bouwen als u dat zelf wenst.

Mantelzorgwoning van 100m2

Naast mantelzorgwoningen van 100m2 kunnen wij ook mantelzorgwoningen van 70m2 voor u bouwen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent onze prefab woningen of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze bedrijfshal met showroom.

Contact opnemen