Prefab levensloopbestendige woning

Een huis dat met u meeleeft en ook bij het ouder worden past bij uw levensfase. Dat zijn de prefab levensloopbestendige woningen van Oosthuis. Een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het liefst met directe toegang naar de tuin zodat u kunt genieten van alle jaargetijden. Natuurlijk is ook de keuken zo aangepast dat u er nog vele jaren plezier van heeft.

Contact opnemen

Levensduur prefab woning

Door het toepassen van slimme bouwkundige aanpassingen is de woning echt klaar voor uw toekomst. Onze adviseurs kijken scherp naar drempels, beveiliging en verlichting. Omdat een levensloopbestendige woning van Oosthuis kan wedijveren met een traditioneel gebouwd huis, koopt u geen chalet maar vastgoed. Een investering met blijvende waarde. De levensduur van een moderne prefab woning is gelijk aan een traditioneel gebouwde woning.

Prefab levensloopbestendige woning 1
Prefab levensloopbestendige woning 2
Prefab levensloopbestendige woning 3
Prefab levensloopbestendige woning 4
Prefab levensloopbestendige woning 5

Prefab levensloopbestendige woning

Van eerste gesprek tot oplevering van uw levensloopbestendige woning wordt u door Oosthuis volledig ontzorgd. Van vergunning tot grondwerk, fundering en afwerking. In onze showroom kunt u kiezen uit velen materialen voor zowel de binnen- als buitenafwerking, sanitair en een complete keuken.

Contact opnemen met Oosthuis

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze bedrijfshal met showroom. Of lees verder de pagina Inspiratie & Prijzen.

Contact opnemen