Kleine prefab woning

Bij de bouw van een kleine prefab woning komen veel voordelen kijken. Prefab woningen hebben namelijk een relatief korte bouwtijd, zijn duurzaam en de woningen zijn laag in kosten. Bij Oosthuis maken we samen met u een prefab woning ontwerp, voeren de bouw van het prefab huis uit en zorgen dat de woning tot in de puntjes gereed is voor uw intrek.

Contact opnemen

Voor iedere woning een passend ontwerp

Iedere kleine prefab woning is anders opgebouwd. Oosthuis bouwt prefab woningen met veel verschillende afmetingen. Wij ontwerpen zowel het exterieur als het interieur, dit wordt in samenspraak met u gedaan. De woning wordt bij ons in de bedrijfshal voor 99 procent afgebouwd, de bouwtijd op de bouwplaats is daardoor korter dan bij reguliere huizen. Dit betekent dat u sneller dan normaal uw woning kan betreden. Wat u ook voor ogen heeft, wij zorgen voor een passend ontwerp voor uw kleine prefab woning.

Klein en comfortabel wonen

U kunt fijn en comfortabel wonen in een kleine prefab woning. Wij kunnen de woning zo inrichten, zodat de woning volledig voldoet aan uw wensen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om uw woning te gebruiken als vakantiehuis of als een starterswoning. Doordat de woning laag blijft in kosten, zijn deze prefab woningen interessant voor starters.

Met het oog op de toekomst

Wij weten dat veel mensen het belangrijk vinden om voor een langere tijd in hetzelfde huis te wonen. Met een prefab woning bouwen wij een woning met het oog op de toekomst. De woningen kunnen gelijkvloers worden gebouwd en worden volledig afgestemd op de wensen. Op deze manier is het mogelijk om een lange tijd van uw kleine prefab woning te genieten.

Een groene toekomst

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Bij Oosthuis staat de duurzaamheid van de woningen dan ook voorop. Om een duurzame en energiezuinige woning te realiseren gebruiken wij moderne bouwtechnieken en materialen van hoge kwaliteit. Al onze woningen worden zo gebouwd dat ze voldoen aan de zwaarste milieunormen en bevatten energiezuinige voorzieningen. Zo hoeft u niet na te denken over het verduurzamen van uw woning.

Uw woning laten realiseren door Oosthuis?

Heeft u nog vragen of wilt u graag met ons sparren over de vele mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken. U brengt dan een bezoek aan onze bedrijfshal en showroom. Wij ontdekken graag samen met u hoe wij uw droomwoning kunnen realiseren.

Contact opnemen