Houten prefab woning

Via een houten prefab woning maakt u wonen in uw droomhuis een stuk toegankelijker. Bij Oosthuis is er geen sprake van standaard catalogus woningen. Wij maken uw woning op basis van een idee en plan. Onze specialisten maken op basis van uw wensen een compleet ontwerp. Dat omvat zowel de plattegrond, indeling en een 3D visualisatie.

Contact opnemen

Een prefab woning van hout

Bij een prefab woning van hout wordt het casco bij ons op locatie gemaakt. Wij maken uw woning op basis van een idee en plan. Onze specialisten maken op basis van uw wensen een compleet ontwerp. Dat omvat zowel de plattegrond, indeling en een 3D visualisatie. De woning wordt vervolgens bij ons in de bedrijfshal gemaakt. Denk aan de wanden, vloeren en daken. Een vast team zal werken aan uw droom woning van hout van het begin tot eind. Wij maken uw prefab woning gereed voor transport. Is het casco van uw woning klaar? Kom dan gerust een kijkje nemen,

Prefab houten huis stappenplan

Een team van 13 enthousiaste vakmensen zullen werken aan uw prefab houten huis.

  • Stap 1. We bespreken samen uw wensen en maken u wegwijs in het traject. Hoe meer informatie we hebben in dit stadium, des te beter we een prijs indicatie kunnen afgeven.
  • Stap 2. De volgende stap is het maken van een ontwerp. U kunt keuzes maken voor de gevelbekleding, ramen, kozijnen, keuken en sanitair en de binnen afwerking.
  • Stap 3. We maken een offerte op. Deze bevat de prijzen voor de realisatie van de woning, grondwerk, vergunningsaanvraag transport en plaatsing.
  • Stap 4. Vervolgens starten onze bouwteams met de realisatie van uw prefab houten huis. Een aantal dagen voor de oplevering is de woning vrijwel sleutel klaar.

Dan is het zover. Uw woning staat en dan begint het genieten van uw Oosthuis woning!

Houten huis prefab

Met een prefab houten huis bent u niet afhankelijk van weersinvloeden. Het betreft een snelle manier van bouwen wat ook nog eens gunstig is voor de kosten. Wij besteden veel aandacht aan elk onderdeel en werken op een duurzame manier met duurzame producten. We bouwen onze huizen voor 95-100% af in onze gasloze en goed geïsoleerde bedrijfshal ongeacht het type woning, prefab recreatiewoning of prefab zorgwoning. Tevens kunnen we diverse oplossingen bieden met betrekking tot het verwarmen, koelen en ventileren van uw nieuwe woning.

Een houten prefab woning laten bouwen

Wenst u meer informatie of wilt u geïnspireerd worden in onze showroom. Neem gerust contact met ons op en kom langs in onze bedrijfshal met showroom. We maken u wegwijs zodat u meer te weten komt over de mogelijkheden.

Contact opnemen