Duurzame prefab woning

Wenst u een duurzame prefab woning te laten bouwen? Oosthuis beschikt over ruimte ervaring in het ontwerpen bouwen en realiseren van duurzame prefab woning die aan al uw wensen voldoen. U geniet met een duurzame prefab woning van talloze voordelen waaronder een gezonder binnenklimaat en energiebesparing. Wij beantwoorden uw vragen graag tijdens een gesprek.

Contact opnemen

Prefab eco woning

In een prefab eco woning combineren wij modern comfort met duurzaamheid. Onze ervaren ontwerpers zullen op basis van jouw wensen een unieke duurzame woning ontwerpen. Daarbij houden we rekening met natuurlijk materiaal gebruik, energie efficiënte technologieën en een slimme indeling van de woning.

Energieneutraal wonen zonder compromis

Wij vervullen uw wensen graag en dus ook de wens voor energieneutraal wonen. Door gebruik te maken van zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame energiebronnen wordt uw woning volledig energieneutraal. Dat betekent dat u zelfvoorzienend bent op het gebied van energie.

Duurzame prefab woning 1
Duurzame prefab woning 2
Duurzame prefab woning 3
Duurzame prefab woning 4

Duurzame bouw

Wij zetten ons graag in voor het leveren van hoogwaardige en duurzame prefab woningen. Neem gerust een kijkje op onze project pagina en bekijk onze recent gerealiseerde woningen. Ons team aan vakmensen werkt met aandacht voor detail. Wij werken met ecologisch verantwoorde materialen. Uw Oosthuis woning wordt niet alleen duurzaam gebouwd in onze fabriekshal, maar wij zorgen ook voor een moderne uitstraling.

Duurzame prefab woning kopen

Wij zorgen ervoor dat u totaal wordt ontzorgd in uw proces van een prefab eco woning kopen. Afhankelijk van uw wensen bevat onze offerte prijzen voor realisatie van de woning, grondwerk, vergunningsaanvraag, fundering, transport en plaatsing. Wij zorgen voor het ontwerp en bouwen uw duurzame prefab woning in onze bouwhal in Doetinchem. Na transport en plaatsing wordt de eind-oplevering gedaan en ontvangt u de sleutel.

Neem contact met ons op

Ontdek de voordelen van een energieneutrale prefab woning van Oosthuis en ervaar zelf hoe duurzaam wonen perfect samengaat met modern comfort. Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact opnemen