Prefab bungalow kopen

In feite is elke Oosthuiswoning een prefab bungalow. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen uw prefab bungalow. De prefab bungalow wordt door ons uitsluitend gelijkvloers gebouwd binnen onze bouwhal. Daarmee is de bungalow tot 99% afgebouwd wanneer het onze bouwhal verlaat. Wilt u een prefab bungalow kopen? Wij maken graag een ontwerp voor uw op, volledig gebaseerd op uw wensen. 

Contact opnemen

Prefab bungalow prijzen

Vooral tijdens de oriëntatiefase is het belangrijk om in kaart te brengen welke kosten er komen kijken bij  het kopen van een prefab bungalow woning. Elke woning is maatwerk. Wij ontwerpen samen met u de prefab bungalow en kijken zowel naar het interieur als exterieur. Daarom zijn prefab bungalow prijzen ook in elke situatie verschillend. Wij hanteren een indicatieve vanaf prijs van €2000 per vierkante meter. Dit is inclusief BTW en sleutel klaar. Dat betekent dat u zelf alleen nog maar voor meubels en raamdecoratie hoeft te zorgen. 

Prefab bungalow kopen

Welke maat of vorm u ook wenst wanneer u een prefab bungalow wilt kopen, een Oosthuis bungalow is altijd maatwerk. Wilt u de prefab bungalow prijs opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij spelen graag een adviserende rol in het proces. Wanneer u een prefab bungalow gaat kopen, kunt u rekenen op een duurzame en comfortabele woning. De levensduur is ook te vergelijken met een traditioneel gebouwde woning. Dit is allemaal ongeacht het gebruiksdoel: permanente bewoning, prefab vakantiewoning, prefab mantelzorgwoning of prefab seniorenwoning.

Onze projecten

We hebben voor veel klanten prachtige projecten mogen realiseren. Hieronder ziet u afbeeldingen van de ‘Oosthuis Villa’. Doe gerust inspiratie op of neem contact met ons op en ontvang meer afbeeldingen van onze projecten!

Prefab bungalow kopen 1
Prefab bungalow kopen 2
Prefab bungalow kopen 3
Prefab bungalow kopen 4
Prefab bungalow kopen 5
Prefab bungalow kopen 6

Prefab bungalow laten bouwen Nederland

Van het eerste gesprek tot de oplevering van uw sleutelklare houten prefab woning wordt u door Oosthuis volledig ontzorgd. Van vergunning tot grondwerk, fundering en afwerking. Een prefab bungalow laten bouwen in Nederland is nog nooit zo gemakkelijk geweest. In onze showroom kunt u kiezen uit vele materialen voor zowel de binnen- als buitenafwerking, sanitair en complete keukens. Qua architectuur zijn de mogelijkheden onbegrensd: van klassiek tot modern, van landelijk tot stoer en industrieel. Een twee- onder één kap prefab bungalow bouwen? Dat kan ook. Uw bungalow maken wij graag voor u op maat. 

Uw prefab bungalow laten bouwen door Oosthuis

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze bedrijfshal met showroom.

Contact opnemen