Werkwijze - Oosthuis Prefab Woningen Menu

Werkwijze

In onze nieuwe, moderne bouwhal in Doetinchem tekent, rekent, regelt en bouwt een team van 13 enthousiaste vakmensen aan prefab woningen. Vastgoed bedoeld voor prefab vakantiehuis, prefab mantelzorgwoning, tuinkantoor of permanente bewoning. En wellicht binnenkort ook aan uw plan!

Contact opnemen

 

Het begint met uw plan

Het begint met uw plan

Ontspannen in uw eigen vakantiewoning? Een levensloopbestendige woning? Een kantoor in de tuin om heerlijk te werken? Of een betaalbare woning voor uzelf of uw kinderen? Wat uw plannen ook zijn, deel ze met Oosthuis. Dan kijken wij of ze passen binnen ons bouwsysteem en werkwijze. Meestal is dat het geval en maken we een telefonische afspraak om verder te praten over project en planning. Hoe meer informatie we hebben in dit stadium hoe beter. Dan kunnen we namelijk een eerste prijsindicatie afgeven.

Bestek en voorlopig ontwerp

Bestek en voorlopig ontwerp

De volgende stap is een afspraak bij ons op kantoor met een van de projectadviseurs. Samen werkt u het programma van eisen (‘bestek’) uit wat wordt vertaald in een ontwerp. Dit ontwerp omvat zowel de plattegrond/indeling als een 3D visualisatie. U maakt keuzes voor gevelbekleding, ramen en kozijnen, binnenafwerking, keuken en sanitair. Keuzestress? Niet nodig, wij hebben voor u een voorselectie gemaakt van producten en materialen. Veel daarvan kunt u in onze showroom bekijken.

Offerte

Offerte

Na uw bezoek maakt onze projectadviseur een prijscalculatie op basis van het voorlopige ontwerp. Dit is de basis voor de offerte die we u aanbieden. Afhankelijk van uw wensen bevat onze offerte prijzen voor realisatie van de woning, grondwerk, vergunningsaanvraag, fundering, transport en plaatsing. Als de offerte naar wens is en wordt getekend, is het bestek en ontwerp definitief.

Offerte aanvragen

Realisatie

Realisatie

Eén van de Oosthuis bouwteams start met de realisatie van uw woning in onze hal. Een vast team werkt van het begin tot einde aan uw woning. Ondertussen wordt uw perceel gereed gemaakt voor plaatsing. Als het casco van uw woning klaar is, bent u welkom om een kijkje te nemen. Een aantal dagen voor de transportdatum vindt de vooroplevering plaats. Uw woning is dan vrijwel sleutelklaar. Na transport en plaatsing wordt de eind-oplevering gedaan en ontvangt u de sleutel. Dan begint het genieten van uw Oosthuis woning!

Werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding

Op basis van het definitief ontwerp wordt de werkvoorbereiding opgestart: planning, werktekeningen, bestellingen etc. Tevens gaan we ter plekke kijken bij uw perceel. Ook zaken als vergunningsaanvraag, funderingsplan en grondwerk zetten we in gang (als dit onderdeel is van uw offerte).

Oplevering

Oplevering

Dan is het zover!  Uw woning is dan vrijwel sleutelklaar. Na transport en plaatsing wordt de eind-oplevering gedaan en ontvangt u de sleutel. Dan begint het genieten van uw Oosthuis woning!

Gerealiseerde projecten bekijken

Plannen? Neem contact op!