Menu

Mantelzorgwoning 100 m2 Wichmond [in aanbouw]

Een uniek ontwerp met landelijke elementen, dat omschrijft de uitstraling van deze mantelzorgwoning. De steenstrips, eiken gebinten, overstekken en mooie entree creëren het gevoel van een prachtige schuurwoning. Het eerste ontwerp was echter heel anders. Door het hele tekenproces gezamenlijk te doorlopen met de klant is dit het uiteindelijke resultaat geworden.

De inrichting van de woning bestaat uit een zeer ruime woonkamer met open keuken. Een ruime slaapkamer afgewerkt met inbouwkasten, een logeerkamer, volledig ingerichte badkamer, een apart toilet en een bijkeuken.

Deze mensen wilden zowel een voordeur als een achterdeur. De voordeur aangrenzend aan de nieuwe oprit en de achterdeur aangrenzend aan de tuin van de kinderen. De achterdeur hebben we ontworpen in de vorm van een tuindeur, dit creëert naast een extra deur meteen meer lichtinval in de woonkamer.

De transportdelen van de prefab woning zijn 5,20 meter breed, dit is uitzonderlijk breed en is alleen mogelijk omdat de locatie zeer goed bereikbaar is. De klant verzorgd bij dit project zelf het grondwerk, de fundering en aansluitingen.

Het ontwerp

Het eindresultaat

Functioneel ruimtegebruik, praktische indeling

Plannen? Neem contact op!