Menu

Mantelzorgwoning L-vorm 84 m2 Warnsveld [in aanbouw]

Voor deze klanten mogen we een prachtige mantelzorgwoning bouwen van 84 m2 in L-vorm. De woning krijgt een natuurlijke uitstraling met onbehandeld hout op de gevel en een sedum dak. Dit groene dak bevordert de biodiversiteit, draagt aanzienlijk bij aan een groenere planeet en biedt tevens een natuurlijke isolatie.

De mantelzorgwoning komt precies in de hoek van de achtertuin te staan waardoor deze L-vorm mooi op de kavel past. Door de vrij dichte achtermuren met hoge brede ramen en lichtstraten in het dak, heb je geen inkijk van buren maar toch veel daglicht in de woning.

Zoals op de plattegrond te zien is bevat de woning een kantoor, een hal, badkamer met toilet, een techniekruimte en een ruime slaapkamer. De woonkamer grenst aan de half open keuken die een zeer unieke kleur krijgt. De keuken is samen met onze vaste keukenleverancier samengesteld en wordt in een speciale gele kleur gespoten, uitgekozen door onze opdrachtgever.

Het grondwerk, de aansluitingen, het transport en kraanwerk wordt uitgevoerd door onze vaste partners.

Het ontwerp

Het eindresultaat

Een grote kraan op een smal straatje, tussen de bomen door en over de woningen heen. De plaatsing was een hele operatie, maar met een geweldig resultaat!

Functioneel ruimtegebruik, praktische indeling

Plannen? Neem contact op!