Prefab woning prijzen | Offerte op maat | Oosthuis Menu

Prijzen

Om u een indruk te geven van de kosten van een Oosthuis prefab woning. Oosthuis hanteert een indicatieve vanaf-prijs van 2.000 euro per m2, inclusief btw en sleutelklaar. Daarmee bedoelen we dat u alleen nog zelf voor meubels en raamdecoratie hoeft te zorgen. De kosten voor grondwerk, fundering, transport en plaatsing zijn hierbij niet inbegrepen en afhankelijk van uw specifieke situatie. Denk hierbij aan de afstand, de grondsoort, de bereikbaarheid en grootte van uw woning. De ervaring leert dat deze kosten variëren van €10.000 tot €25.000.

Let op: elke woning is maatwerk, we ontwerpen samen met u de woning zowel het exterieur als interieur, de genoemde prefab woning prijzen zijn derhalve indicatief. Als we tot een voorlopig ontwerp zijn gekomen, ontvangt u van ons een prijsaanbieding voor uw Oosthuis. Vraag een op maat gemaakte offerte aan door contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Prefab woning prijzen

Vanaf €2000 per m2 inclusief BTW kunt u al een prefab woning bij ons laten bouwen. Zo heeft u direct een indruk van de prefab woning prijzen. Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag met uw prefab woning. Daarbij houden we rekening met de voorschriften van het bestemmingsplan en leveren we een sleutelklare woning op. Daarmee bedoelen we dat u alleen nog zelf voor meubels en raamdecoratie hoeft te zorgen.

Prefab woning kosten

De gemiddelde prefab woning kosten liggen rond de €150.000. Dit is uiteraard afhankelijk van het type woning dat u kiest en eventuele opties. U kunt bij ons al een sleutelklare prefab woning laten bouwen vanaf 48 m2 voor €96.000. Wenst u liever een grotere woning? Wij realiseren prefab woningen boven de 100m2 vanaf €200.000. Bekijk ook een woning van 127 m2, welke wij recent hebben mogen realiseren,

Kosten prefab woning

Uiteraard is elke woning maatwerk en kunnen wij u in het voorstadium alleen maar zo goed mogelijk voorzien van indicatieve vanaf prijzen. De kosten van een prefab woning voor onder andere het grondwerk, transport en plaatsing zijn niet in de prijzen inbegrepen. Afhankelijk van uw specifieke situatie en woonwensen betreffende het interieur en exterieur, kunnen deze prijzen dus afwijken. Ontvang direct een prijsaanbieding voor uw Oosthuis door contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Plannen? Neem contact op!