Menu

Prijzen en voorbeeldontwerpen

“Wat kost een Oosthuis woning?” Dat is een veel gestelde vraag, maar helaas niet 1 2 3 te beantwoorden. Elke Oosthuis prefab woning is immers maatwerk, bovendien hebben heel veel factoren en persoonlijke keuzes invloed op de prijs. Zoals de bouwvorm, grootte, vergunningplicht en wensen betreft comfort en luxe. Op kwaliteit hoeft u bij ons nooit concessie te doen, de lat ligt bij elke woning hoog.

Ondanks dat elk Oosthuis maatwerk is, worden ze volgens hetzelfde bouwconcept gerealiseerd. Bouwkundig gezien maken we dus geen onderscheid tussen permanente woningen, mantelzorgwoningen en vakantiewoningen. Het grote voordeel hiervan is dat we uit ervaring weten dat een Oosthuis prefab woning tussen de €2.000,- en €2.600,- per m2 kost. Dat is inclusief btw, volledige afwerking, keuken, sanitair, installaties voor elektra, koelen, verwarmen, ventileren en warm tapwater.

Onderaan deze pagina vindt u een nadere toelichting met betrekking tot onze prijsstelling. 

Wanneer is €2.000 – 2.100,- per m2 reëel?

Wanneer loopt de prijs op tot €2.500 – 2.600,- per m2?

Wat zijn de bijkomende kosten?

Om de prefab woning op zijn plek te krijgen moet er het een en ander gebeuren: vergunningaanvraag (indien van toepassing), grondwerk, fundering, transport en plaatsen met behulp van een hijskraan. Deze werkzaamheden verzorgen wij samen met vaste partners. De kosten zijn vanzelfsprekend afhankelijk van veel factoren, maar bedragen meestal 10 tot 15% van de woningprijs.

Welke kosten zijn niet inbegrepen?

Prefab woning prijzen

Vanaf €2.000 per m2 inclusief BTW kunt u al een prefab woning bij ons laten bouwen. Zo heeft u direct een indruk van de prefab woning prijzen. Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag met uw prefab woning. Daarbij houden we rekening met de voorschriften van het bestemmingsplan en leveren we een sleutelklare woning op. Daarmee bedoelen we dat u alleen nog zelf voor meubels en raamdecoratie hoeft te zorgen.

Prefab woning kosten

De gemiddelde Oosthuis prefab woning kost rond de €160.000,- voor 70m2. Dit is afhankelijk van het type woning dat u kiest en uw persoonlijke keuzes. U kunt bij ons al een sleutelklare prefab woning laten bouwen vanaf €100.000,- voor 35-45m2. Wenst u liever een grotere woning? Wij realiseren prefab woningen tot 200m2. Genoemde prijzen zijn inclusief btw, volledige afwerking en installaties voor verwarmen, koelen, ventileren, warm water en elektra.

Wilt u weten wat uw Oosthuis prefab woning gaat kosten?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in Doetinchem. Dan krijgen we een beter beeld bij uw plannen en kunnen we op basis van uw belangrijkste wensen een nauwkeurigere prijsrange afgeven. De vervolgstap is dat we een schetsontwerp en conceptbegroting voor u maken. Tot slot ontvangt u van ons een uitgebreide offerte met daarin de kosten voor een prefab woning.

Contact opnemen

Plannen? Neem contact op!