Menu

Over Oosthuis

Oosthuis is een zelfstandige, platte en professionele organisatie. Als klant heeft u altijd rechtstreeks contact met één van de twee compagnons: Tom en Fas. Zij verzorgen samen met u de planvorming, het ontwerp en uiteraard de realisatie van uw droomproject. Meer weten? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op voor een kop koffie.

Tom Giesbers

Tom Giesbers

Tom is een alleskunner! Ontwerpen, technische tekeningen maken, projectbegeleiding, noem maar op. En omdat hij zelf timmerman is geweest, weet hij van de hoed en de rand en heeft hij erg veel materiaalkennis. Maar het belangrijkste: hij zorgt ervoor dat de realisatie van uw project soepel verloopt. Afspraak is afspraak…

tom@oosthuis.nl

0621877403

Fas Jungerius

Fas Jungerius

Bij Fas zijn uw plannen in goede handen! Hij begeleidt u stapsgewijs om van een idee tot een concreet projectplan te komen, veelal met verrassende inzichten en invalshoeken. Fas heeft jarenlange ervaring met (project) management en bedrijfsleiding. Hij is naast de founding father van Oosthuis ook het zakelijk geweten.

fas@oosthuis.nl

0651992512

Willem van Keulen

Willem van Keulen

Willem het tekenwonder! Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw toekomstige woning is Willem in staat dit zo mooi mogelijk op papier te zetten. De meest logische plattegronden uitwerken, mooie 3d ontwerpen tekenen, maar ook een stuk werkvoorbereiding valt onder Willem zijn werkzaamheden. Staat uw idee of droomwoning nog niet op onze site? Waarschijnlijk weet Willem wel raad!

willem@oosthuis.nl

0627131708

Ruimte om te wonen, werken of recreëren?

Ruimte om te wonen, werken of recreëren?

Van een prefab woning van Oosthuis heeft u een leven lang plezier. Het is dankzij de solide bouwmethode en hoogwaardige materialen óók een investering in waardevast vastgoed. Oosthuis in Doetinchem maakt uitsluitend maatwerk, zowel in architectuur als uitvoering. U wordt van eerste gesprek tot finishing touch begeleidt door uw persoonlijke projectbegeleider.

Onze werkwijze

Wilt u een prefab woning bouwen?

Wilt u een prefab woning bouwen?

Heeft u concrete plannen of voorzichtige ideeën voor een prefab woning? Deel ze met één van onze adviseurs. Dan kijken wij of ze te realiseren zijn binnen ons bouwsysteem. Is dat het geval, dan praten we graag met u door en geven een eerste prijsindicatie af. Vervolgens start het bouwproces dat uit 4 stappen bestaat: bestek met voorlopig ontwerp, offerte, werkvoorbereiding en… realisatie!

Neem contact op

Waarom kiezen voor een Oosthuis prefab woning?

Waarom kiezen voor een Oosthuis prefab woning?

  • Duurzaam gebouwd en duurzaam in verbruik
  • Levensduur gelijk aan traditioneel gebouwde woning
  • Ontelbare stijlen, afmetingen en uitvoeringen
  • 100% maatwerk
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
  • Groot team ervaren bouwvakmensen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Volledige ontzorging
  • Voldoet aan bouwbesluit en energienormering
  • Volwaardige en duidelijke garanties

Bekijk onze projecten

Functioneel ruimtegebruik, praktische indeling

Plannen? Neem contact op!